Ποιοι ειμαστε

IGN BUILDING COMPANY

Η IGN Building Company αποτελείται από έμπειρο προσωπικό που δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης κτηρίων περισσότερα από 20 χρόνια, διαθέτοντας τις καλύτερες συστάσεις των πιο απαιτητικών πελατών της. Μεταξύ των άλλων παρέχουμε οικοδομικές υπηρεσίες παντός τύπου, υπηρεσίες διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας καθώς και μετατροπή της κατοικίας σας σε “έξυπνο” σπίτι μέσω συστημάτων αυτοματισμού.

Rendering-of-Infinity-Pool
Untitled-1

Λόγω της γεωγραφικής μας θέσης η θάλασσα και η ναυτιλία αποτελούν σημαντικό κομμάτι όχι μόνο της ζωής της Ελλάδας, αλλά και της επαγγελματικής μας ενασχόλησης. Την τελευταία δεκαετία το συνεργείο μας αναλαμβάνει απαιτητικά έργα ανακαίνισης τόσο κρουαζιερόπλοιων όσο και σκαφών αναψυχής ανταποκρίνοντας στις υψηλές προδιαγραφές των σχετικών εργασιών.

Σε συνεργασία με τους καλύτερους μηχανικούς και αρχιτέκτονες η εταιρία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορούν εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές άδειες και μελέτες, τακτοποίηση αυθαιρέτων, και εν γένει ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών από την ανέγερση του κτηρίου μέχρι την παράδοση σε λειτουργία.

thumbs-up
Engineering-plans

Η εταιρεία μας στοχεύει στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με κέντρο τον πελάτη και την απόλυτη ικανοποίησή του, τόσο αισθητική, όσο και ποιοτική. Το κέρδος της εταιρείας είναι οι πελάτες της που ξεκινώντας τη συνεργασία τη διατηρούν επί σειρά ετών, ενώ μας συστήνουν και στο ευρύτερο περιβάλλον τους.

295
Private Housing
128
Municipal Build
57
Shopping Centers
1050
Room Design